Hvordan spare penger på drosjeturer i Oslo

Hvis du ikke vil bruke mye penger på en Bestill taxi oslo og samtidig spare penger, er det noen få life hacks, vel vitende om hvilke du kan spare på transportkostnadene. Og så i rekkefølge om dem nedenfor.

Taxi Services Fredericton | Home | Trius Taxi

Bestill bil på forhånd

Forhåndsbestilling av bil lar deg ikke bare komme til riktig adresse i tide, men også spare på reisen. Hvis du vet nøyaktig når du trenger en bil, er det bedre å ringe operatøren på forhånd eller fylle ut et elektronisk søknadsskjema. Så du trenger ikke å bekymre deg for den mulige forsinkelsen og økningen i kostnadene for aggregatorens tjenester.

Prisen på en reise med forhåndsbestilling forblir fast, slik den var på søknadstidspunktet. Sjåføren har ikke rett til å øke kostnadene for tjenesten, selv om økende koeffisienter har begynt å virke.

Ved bestilling av levering av bil til et bestemt tidspunkt i tjenesten Taxisentraler.no forblir prisen på tjenesten fast. Det vil ikke endre seg selv om du kjører i rushtiden.

Få riktig rute

Oppdragsgiver har rett til selvstendig å velge en rute fra punkt A til punkt B. Siden kostnaden for turen direkte avhenger av kjørelengden, er det mer lønnsomt for sjåføren å ta en lengre rute. Men passasjeren kan tilby ham å redusere reisetiden og endre ruten bygget av navigatøren.

Før du ringer en bil, tenk over ruten og måter å unngå trafikkork på forhånd. Ikke glem at noen ganger kan prisen for en overføring for samme avstand variere betydelig. Dette er fordi taxisjåføren må snu dersom stien ligger på enveiskjørt vei.

Ikke glem gratis ventetid

Prisen for turen til Oslo inkluderer 10 minutter gratis venting for passasjeren for hele bestillingen. Servicesystemet slår på skranken etter at den innstilte tiden er utløpt og passasjeren ennå ikke er i kabinen. Hver tjeneste har forskjellig ventetid. Før du ringer bilen, er det bedre å avklare dette punktet med ekspeditøren.

Ta med deg andre reisende

Jo flere personer i taxien, jo billigere vil turen koste hver passasjer. Du kan spare penger ved å dele utgiftene dine med arbeidskolleger eller venner.

Bruk lojalitetsprogrammet

For å tiltrekke seg nye kunder og beholde gamle, holder hver operatør kampanjer og tilbyr rabatter til kunder.

Hos Taxisentraler.no kan du ved bestilling av bil på nett gjennom siden spare 20 % av kostnaden for tjenesten. Det gjelder også spesielle vilkår ved bestilling av bil om natten.

Ikke ta en bil på gaten

Å kjøre med en tilfeldig sjåfør er en ganske risikabel oppgave. Du kan ikke være sikker på dens tilstrekkelighet og kjøreferdigheter. I tillegg har en tilfeldig sjåfør rett til selvstendig å sette tariffer som ikke alltid passer passasjerer. Som regel finnes slike drosjesjåfører på overfylte steder: på jernbanestasjoner, flyplasser, ved severdigheter og kulturminner.

Hey friend, you are not logged in. Please login or registerto comment.

 
 
LATEST NEWS
Vancouver Flatland Jam  posted: 4 years ago 
Poland: Musztarda Master Jam #15  posted: 4 years ago 
Soulcycle Championships 2019  posted: 4 years ago 
FISE Montpellier 2019 Results  posted: 4 years ago 
Watch FISE Montpellier Live  posted: 4 years ago 
Bike Days Results + Video  posted: 4 years ago 
Voodoo Jam 2019  posted: 4 years ago 
Astrolabe 2019 Highlights  posted: 4 years ago 

FOLLOW US

@globalflat
Instagram
@globalflat

LOOKING FOR MORE FLATLAND CONTENT?

NEWS FORUM GENERAL INFORMATION

SWITCH TO MOBILE VERSION

bf93107a66d93ce363329e1b62cf2d98