Ticos Jam Manuel Prado-tól

Az ötödik éve megrendezésre kerülő Ticos Jam történelmet írt Latin Amerikában.
A helyi és nemzetközi bringásokat lenyűgözte a szombat, vasárnapi esemény. A Ticos Jam az egyik legnagyobb flatland BMX jam a világon.
A Világ legjobb bicósai közül sokan ellátogattak a Ticos Jam-re hogy megmutassák mit tudnak. A profiknak 3szor 20 perces demókban kellet bemutatni tudásukat a helyi flateseknek, nézőknek és az ottani TV-nek. Olyan nevek mint Chase Gouin, Scott Powell, Justin Miller, Terry Adams, Alex Jumelin, Raphael Chiquet, Alain Masabova és a közönségkedvenc, Matthias Dandois mind ottvoltak hogy jólérezzék magukat.
Helyi bringások Costa Ricából, Panamából és Venezuelából mind megkapták a motivációjukat hogy tovább fejlődjenek. A végső összecsapás a tavalyihoz képest megmutatta hogy az esemény jól szolgálja célját; azt hogy a bicósokat arra késztesse hogy azt csinálják amit a legjobban szeretnek, vagyis arra hogy bringázzanak.
Néhányaknak a Jam egy héttel korábban kezdődött. Pár bicós már 7-10 nappal a Jam előtt Costa Ricában volt. A legtöbben a Sámara partra mentek. Sámarában az ottani média rengeteg fotózást és videózást szervezett, amiken a világ-klasszis biciklizést az egyedi trópikus costa rica-i háttér előtt lehetett lencsevégre kapni. Rengeteg dolgot lehetett csinálni a flatland mellett. A tengeri kajak, a búvárkodás, a body board, a kötél-csúszás és a szörfölés mind színesítették az ottlétet. A parton töltött napok jól teltek. Ezek a kis kirándulások azok amik a Ticos Jamet egy egyedi eseménnyé teszik. Minden évben felfedezünk egy új részt Costa Ricából és megosszuk az élményeinket a világ többi részével. Reméljük jövőre eljöttök!

PLEASE LEAVE US A COMMENT...

FORUM COMMENTS

Loading...

LEAVE A COMMENT

Hey friend, you are not logged in. Please login or register to comment.

 
 
TRANSLATIONS
LATEST NEWS
Overground Series - Round 1 Results  posted: 13 hours ago 
Alex Jumelin wins FISE Edmonton  posted: 3 days ago 
Finland: Flatstyles 15 Date  posted: 3 days ago 
Watch FISE Edmonton Live  posted: 5 days ago 
Fabien Stephan - 2017 Edit  posted: 8 days ago 
The Story of Che from Nigeria  posted: 9 days ago 
FISE Reims Results + Photos  posted: 12 days ago 
Oleg Efimov - Moscow Edit  posted: 19 days ago 

FOLLOW US

@globalflat
Instagram
@globalflat

LOOKING FOR MORE FLATLAND CONTENT?

NEWS FORUM GENERAL INFORMATION

SWITCH TO MOBILE VERSION